Onze partners

team Totaal Onderhoud

Coöperatie tTO is een samenwerkingsverband tussen bedrijven die aanvullende diensten verzorgen. Met onze coöperatie nemen wij onderhoudsprojecten aan die wij van a tot z verzorgen, van schilderwerk tot aan de elektrotechnische installatie. Die laatste verzorgen wij natuurlijk. Met het inschakelen van tTO heeft u één aanspreekpunt en we werken volgens de methode LEAN. Dit betekent dat we de planning op elkaar afstemmen en dat er efficiënt gewerkt wordt.

Bouwkeet 1

In een veranderende markt heeft een aantal marktpartijen een samenwerkingsverband gevormd. Ze hebben elkaar gevonden omdat zij complementair zijn aan elkaar in kennis, kwaliteit en DNA.
Bouwkeet 1 wil door verregaande samenwerking klanten ontzorgen en verrassen. Niet door het verkopen van standaardproducten maar juist door maatwerk te leveren, dat voldoet aan de wensen van de initiatiefnemer en de gebruikers. Wij staan voor producten die met respect voor de omgeving tot stand komen.

SCL Service Combinatie Limburg

Coöperatie Service Combinatie Limburg (SCL) is een samenwerkingsverband tussen elektrotechnische bedrijven met een vergelijkbaar dienstenpakket. Met deze samenwerking vergroten we de regio en kunnen we sneller service verlenen en storingen verhelpen.
• Coöperatie met collega-E-installateur
• Service en onderhoudswerkzaamheden (planmatig en niet-planmatig)
• Vergroten service-gebied, korte aanrijd-tijden
• Zorgcomplexen en zorg-woningen voor zorginstellingen

Uw Duurzame Installateur

Uw Duurzame Installateur is een netwerk van installatiebedrijven in Nederland. Wij helpen particulieren en bedrijven met voornamelijk elektrotechnisch installatiewerk. Van bedrijfspand tot zorginstelling, van verdeelinrichting tot zonnepaneel en van oplaadpunt tot NEN-keuring. Dit doen wij op duurzame wijze.

- UNETO-VNI
- SEI
- Sterkin
- Smart Homes
- De Woonverfijner
- De Noodverlichtingsspecialist