Over ons

Wij staan voor u klaar

Elektro Van Goch, meer dan 30 jaar in elektrotechniek

Elektro Van Goch is in 1989 opgericht door André van Goch, begonnen als zelfstandig elektricien in Venray. Intussen is het elektrotechnisch installatiebureau uitgegroeid tot een bedrijf met 18 medewerkers.

Het familiebedrijf, op dit moment in handen van zoons Jan en Marc, ontwerpt, installeert, onderhoudt en renoveert elektrotechnische installaties op het gebied van data- en telecommunicatie, beveiliging (inbraak, brand, ontruiming) en gebouw/huisautomatisering. Dit doen wij voor de woningbouw, industrie, winkels, kantoorpanden, scholen en horecagelegenheden.

Kwaliteit staat bij Elektro van Goch hoog in het vaandel. Er wordt gewerkt volgens de BRL-6001 norm. Alle geleverde materialen en ontwerpen voldoen daarmee aan het hoogste niveau en de nodige eisen. Wij werken volgens de methode LEAN en gaan altijd uit van de wensen van de klant. De techniek dient de mens. Dat is ons uitgangspunt.

Elektro van Goch heeft een 24-uurs storingsdienst. U bent hiermee verzekerd van een goed werkende installatie. Wij zijn werkzaam in de regio Roermond, Eindhoven, Nijmegen en Venlo.

Demoruimte voor domotica, huisautomatisering
Om de mogelijkheden te laten zien voor huisautomatisering, ofwel domotica, hebben we een ruimte ingericht waar u kunt ervaren hoe huisautomatisering wordt toegepast en wat de mogelijkheden zijn.
Omdat er veel interesse is, organiseren we regelmatig informatieavonden om te laten zien wat mogelijk is.  

Hieronder ziet u een overzicht van de medewerkers van Elektro van Goch die voor u klaar staan.

Jan
Marc
Renzo
Sonja
Perry
John
Ali
Pieter
Emiel
Willie
Rene
Ton
Ramses
Bart
Mirjam

Missie

Elektro van Goch is méér dan een elektricien. Wij bieden onze klanten de juiste oplossing. Wij willen ontzorgen dus bieden het gehele traject aan onze klanten. Van advies en ontwerp tot installatie en onderhoud. Wij gaan voor een ultieme samenwerking met de klant en willen een betrouwbare partner en raadgever zijn. De techniek in dienst van de mens is daarbij het vertrekpunt.

Visie

Samen met leveranciers, partners en medewerkers blijven wij vernieuwen en innoveren, om zo met passie voor het vak een hoge kwaliteit te leveren aan onze klanten. Wij willen onze veelzijdige klant blijven bedienen met toekomstgerichte oplossingen.

Woonverfijner

Elektro van Goch is partner van de Woonverfijner. Met een uitgebreide demo-ruimte laten wij klanten ervaren wat huisautomatisering kan betekenen. Dit zijn comfortverhogende oplossingen maar ook oplossingen om langer zelfstandig in eigen huis te kunnen blijven wonen. U bent welkom!

Schokkend goed in maatwerk

Partners

Keurmerken