Inther logistics

Een groeiend bedrijf waar we ook de elektrotechnische installatie van de nieuwbouw verzorgen

Inther is een internationale system integrator. Het is een ‘one stop shop’-bedrijf voor alle logistieke vraagstukken. Inther luistert, ontwerpt, levert, integreert en draagt 100 procent eindverantwoordelijkheid voor haar projecten.
Dat doen wij als Elektro van Goch ook. Misschien was dat de reden van onze prettige samenwerking. We hebben bij Inther de elektra aangelegd, de verlichting, klimaatbeheersing, de beveiliging en de data.
Op dit moment zijn we met de nieuwbouw bezig, want Inther is aan het uitbreiden.

Paul Hermsen, directeur-eigenaar Inther vertelt:
Elektro van Goch heeft in ons huidige gebouw de elektrotechniek verzorgd.
Onze visie op het gebied van verlichting hebben we met verschillende aanbieders gedeeld, daarna hebben we hen uitgenodigd om die visie in te vullen. Door de vraag zo neer te leggen heeft elke aanbieder de kans zijn eigen sterktes te benadrukken. In die periode hebben we kennis gemaakt met Elektro van Goch, we waren gecharmeerd van hun openheid en transparantie in combinatie met de prijs die zij ons boden. Op zo’n moment kun je eigenlijk verder alleen maar op je gevoel vertrouwen. Nu, achteraf kan ik zeggen dat Elektro van Goch zijn beloftes heeft waargemaakt. Als er gedurende de bouw zaken waren die anders aangepakt moesten worden losten zij dat in alle redelijkheid op.
Bij de bouw van ons derde pand zijn we meteen naar Jan van Goch gegaan. Die positie heeft hij verworven. We zijn aan de bouw begonnen, puur op uurtarief. Gaandeweg hebben we keuzes gemaakt, dat werkt heel prettig en kan alleen als er wederzijds vertrouwen is.